Vestigingen

OP DEZE PLEKKEN IS VAN DRIEL TRANSPORT GEVESTIGD

U bevindt zich hier: Home – Vestigingen

Bergambacht

In 1999 is de vestiging Van Driel Transport B.V. in Bergambacht opgericht. Bergambacht is gelegen in de mooie Krimpenerwaard. De frisse wit/blauwe auto’s met de grote koekoek op de zijkant zijn nu voor niemand meer vreemd. Het bedrijf groeide door en werd een gevestigde naam in het containervervoer. De vloot in Bergambacht bestaat momenteel uit 13 trekkers die volledig tank ADR uitgerust zijn en 35 tank ADR chassis die voor een gedeelte aan de charters van EKB worden verhuurd.

Pétange

In 2013 is het Luxemburgse bedrijf Sotrai Sarl overgenomen, hetgeen is gevestigd in Pétange. Hier verzorgen wij voornamelijk het Nahverkehr van en naar de trein terminals in Athus en Bettembourg. De vloot bestaat hier uit 15 trekkers en 25 Chassis. In het kantoor zijn er 5 mensen werkzaam.

Fusgönheim

In 2006 is de vestiging van Driel Transport Deutschland GmbH in Fussgönheim opgericht. Dit is een dorp onder de rook van Ludwigshafen en Mannheim. Hier verzorgen wij voornamelijk het Nahverkehr vanaf de terminals in Mannheim en Ludwigshafen. We hebben hier een eigen terrein en kantoor waar de 16 trekkers en +/- 25 chassis kunnen parkeren. Hier zijn inmiddels 5 mensen op kantoor werkzaam. Ook zijn we hier in het bezit van een heftruck waarmee we 20ft, 40ft en 45ft containers kunnen handelen met een maximaal gewicht van 8 ton.