Diensten

Meer over de diensten die Van Driel Transport aanbiedt.

Duurzaamheid

Bij Van Driel Transport zijn alle auto’s uitgerust met euro 6 motoren en voorzien van automatische transmissie en een spoiler set om de C02 uitstoot tot een minimum te beperken. De eigen werkplaats controleert of de banden continue de juiste spanning hebben om het verbruik zo laag mogelijk te houden. Doordat wij ons gespecialiseerd hebben in het One-Way transport minimaliseren wij de onnodige kilometers zonder lading.

Vervoer van alle maten zeecontainers met multifunctionele containerchassis​

Van Driel Transport kan voor alle soorten van Zeecontainer vervoer worden ingezet. We zijn gespecialiseerd in het One-Way container vervoer van 10ft – 20ft(HC) – 30ft – 40ft(HC) en 45ft(HC) zeecontainers. Met behulp van zgn. breakchassis, bieden we de klanten de mogelijkheid 2x 20ft container op 2 verschillende adressen tegelijkertijd te kunnen laden of lossen. Ook tankcontainers behoren tot onze specialiteit. Een aantal chassis beschikken zelfs over de mogelijkheid om zgn. swapbody tankcontainers te combineren. Zo bieden we ook een oplossing voor containers met afwijkende maten.

Vervoer van gevaarlijke stoffen in zowel box- als tankcontainers​

De volledige vloot van Van Driel Transport is goedgekeurd voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. Dit zowel als zgn. stukgoed ADR in de box containers als het zgn. tank ADR het vervoer van gevaarlijke stoffen in tankcontainers. De gehele vloot is hiervoor volledig uitgerust met het benodigde equipment en laad- en losslangen. Zo zijn ook onze gemotiveerde chauffeurs volledig ADR opgeleid en voorzien van alle benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen.

Vervoer van ongevaarlijke afvalstoffen

Van Driel Transport is in het bezit van de nodige vergunningen van de ons omringende landen, waardoor we ook ongevaarlijke afvalstoffen in containers mogen vervoeren. Last but not least, onze vrachtauto’s worden bestuurd door een team van gemotiveerde en gecertificeerde chauffeurs die weten waar ze mee bezig zijn. De gehele vloot wordt onderhouden in onze eigen werkplaats waardoor de continuïteit gewaarborgd is. We kunnen dus rustig zeggen dat wij voor ieder soort vervoer van uw zeecontainer een passende oplossing kunnen bieden.

Lossen van tankcontainers met compressoren

Naast het vervoeren van tankcontainers al dan niet geladen met gevaarlijke stoffen heeft Van Driel Transport ook een gedeelte van de vloot uitgerust met compressors. Hierdoor zijn we in staat om zelfstandig een beladen tankcontainer, op locatie, m.b.v. luchtdruk te kunnen lossen. Uiteraard zijn ook onze chauffeurs hier voor opgeleid.

Vervoer van temperatuur gevoelige lading in reefer container met gensets

Een fors aantal chassis zijn uitgerust met een zgn. generator waardoor we de mogelijkheid hebben om reefers tijdens de rit actief van stroom te voorzien. Hierdoor zijn we dus instaat om het transport van temperatuur kritische lading in koelcontainers zonder problemen uit te voeren op iedere door de klant gewenste temperatuur.

Neem contact op

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u meer weten over de diensten van Van Driel Transport? Neem dan telefonisch contact met ons op, stuur een mail of laat een bericht voor ons achter.

Mail ons op

Bel ons op