Over ons

Het enthousiaste team van Van Driel Transport.

Team

Het team van Van Driel Transport in Bergambacht bestaat uit een 14-tal gemotiveerde en goed opgeleide chauffeurs en een onderhoudsmonteur, die weten waar ze mee bezig zijn. De familiaire sfeer staat bij ons hoog in het vaandel. We doen het echt met elkaar. We zijn dan ook trots op het feit dat nog steeds chauffeurs van het eerste uur bij ons actief zijn. Zij zijn het die uitdragen dat Van Driel Transport een dijk van een zaak is. Een mooi compliment van mensen die al zolang bij ons werken.

Historie

Van Driel Bevrachtingen B.V. is in 1995 opgericht door Kees van Driel. In eerste instantie huurde hij een kamer in het pand van een aannemersbedrijf op het industrieterrein in Bergambacht. Later breidde hij uit naar een verdieping van een ander bedrijf op hetzelfde terrein. Met groei in gedachten zocht Kees uiteindelijk een woonhuis met kantoorruimte in Bergambacht. Daar groeide het team met een planner en administratieve kracht. Dagelijks begonnen ze om 08.30 uur met koffie en ontbijtkoek. Op woensdagmiddag werden kroketten gebakken. Kees’ wens dat zijn zoons zouden meewerken, leidde tot de oprichting van Van Driel Transport met een groeiende vloot van 13 trekkers en 35 tank ADR chassis.
In het jaar 2000 werd Kees benaderd door het Duitse bedrijf E.K.B. Container Logistik uit Bremen. Er ontstond een joint venture waardoor E.K.B. Container Logistik Nederland B.V. werd geboren. Dit was ook het moment dat Van Driel Bevrachtingen B.V. niet meer actief was. Onder deze E.K.B. Container Logistik Nederland B.V. vlag rijden er inmiddels 100 vast geïntegreerde charters.
In 2006 is de vestiging van Driel Transport Deutschland GmbH in Fussgönheim opgericht. Dit is een dorp onder de rook van Ludwigshafen en Mannheim. Hier verzorgen wij voornamelijk het Nahverkehr vanaf de terminals in Mannheim en Ludwigshafen. We hebben hier een eigen terrein en kantoor waar de 16 trekkers en +/- 25 chassis kunnen parkeren. Hier zijn inmiddels 5 mensen op kantoor werkzaam. Ook zijn we hier in het bezit van een heftruck waarmee we 20ft, 40ft en 45ft containers kunnen handelen met een maximaal gewicht van 8 ton.
In 2013 is het Luxemburgse bedrijf Sotrai Sarl overgenomen, hetgeen is gevestigd in Pétange. Hier verzorgen wij voornamelijk het Nahverkehr van en naar de trein terminals in Athus en Bettembourg. De vloot bestaat hier uit 15 trekkers en 25 Chassis. In het kantoor zijn er 5 mensen werkzaam. Deze 3 vestigingen vormen een perfecte driehoek voor het volledig ontzorgen van de klant voor het vervoer van zeecontainers door geheel Europa. Al met al mag dat Kees erg trots mag zijn op het bedrijf wat hij is begonnen en waar heel zijn ziel en zaligheid in ligt.

Directie

Een driekoppige directie voert leiding over de 4 bedrijven EKB Nederland BV, Van Driel Transport BV, Van Driel Transport Deutschland GmbH en Sotrai Sárl.

Gijsbert van Driel

Bas Sterrenburg

Bert Broere

Neem contact op

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u meer weten over de diensten van Van Driel Transport? Neem dan telefonisch contact met ons op, stuur een mail of laat een bericht voor ons achter.

Mail ons op

Bel ons op